Membres de  

caes
 • Imatge1

  Sebastià Assessors

  Més de tres dècades al seu servei

 • Imatge2
 • Imatge3

  Sebastià Assessors

  Més de tres dècades al seu servei

 • Imatge4
 • CAS 4169

  Sebastià Assessors

  Més de tres dècades al seu servei

 • Imatge6

"Un equip de professionals al teu costat"

Consultoria constituïda l'any 1.982, dedicada a l'assessorament i gestió en l'àmbit Laboral, Fiscal, Mercantil i Comptable, oferint sempre eficiència, qualitat i fiabilitat en els serveis que els oferim.

El nostre objectiu és, en tot moment, donar suport a la gestió empresarial dels nostres clients, buscant les solucions més adients i ajustades a la legislació vigent, de la forma més professional. Planifiquem estratègies de futur amb una constant: 'Prevenir abans que curar'.

Perquè som coneixedors de la complexitat que viuen les empreses i la canviant legislació actual, el nostre equip està sempre en continua formació i millora dels seus coneixements, per tal de proporcionar als nostres clients seguretat, confiança i més valor per a la seva empresa.

Tenim a la seva disposició avançats mitjans tecnològics que ens permeten oferir una resposta immediata a qualsevol gestió que precisi el client, facilitant les novetats i canvis legislatius que pugin afectar a la seva empresa.

Si està pensant en iniciar una activitat, el podem ajudar a donar forma a la seva idea, posar-la en marxa i construir el seu negoci, perquè el seu futur també és el nostre.

© 2016 - 2021 SEBASTIA ASSESSORS S.L reservados todos los derechos 

Powered by DERTOCHIP